+31 (0)45 5271606
Sally Mode - Grote maten damesmode

Duurzame kleding

  • Geplaatst op
  • Door Sally Mode
  • 0
Duurzame kleding

Nederland is een gul land. Bij nationale en internationale rampen en acties zijn we de beroerdste niet en doen we onze naam als zouden we gierig zijn, geen eer aan. Want we geven grif. 10 euro, 20 euro om een plaatje te horen, 50 euro, niets is teveel om de gedupeerden er weer bovenop te helpen.

Dresskini

  • Geplaatst op
  • Door Sally Mode
  • 0
Dresskini

Lopend over de grote maten damesmode beurs komen we in contact met Ann Smets, een vrolijke Belgische vrouw, ontwerper van de “Dresskini”.

Tenten of mooie rondingen in de pasvormen?

Tenten of mooie rondingen in de pasvormen?

In de tijd dat ik jong was en ook al een maatje meer had was het erg moeilijk iets leuks en vooral jeugdigs te vinden. Heel frustrerend want ik was behalve stevig ook nog lang. In modezaken werd ik vaak naar een hoekje in de winkel verwezen waar de 3 keer XXL , dus tenten hingen. Ik schaamde me dood. Menig ontwerper ging er destijds blijkbaar van uit dat dik dus alleen iets in de breedte was en vooral vierkant. Hoe dikker hoe breder. Gevolg: Alles was me te kort.

Kipfilet of Halleluja armen?

Kipfilet of Halleluja armen?

In onze zaak komen dagelijks dames die de achterkant van hun bovenarmen niet mooi vinden. Mouwloos is uit den boze. Nee er moet beslist iets over heen!
Waar komt het nou vandaan dat zoveel vrouwen klagen over hun bovenarmen?
Zijn onze bovenarmen dan echt zo lelijk? Om het te tonen worden altijd de armen in een hoek van 90 graden omhoog gehouden zodat de zwaartekracht inderdaad 100% zijn werk doet.

Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »