+31 (0)45 5271606

Dresskini

  • Geplaatst op
  • Door Sally Mode
  • 0
Dresskini

Lopend over de grote maten damesmode beurs komen we in contact met Ann Smets, een vrolijke Belgische vrouw, ontwerper van de “Dresskini”.

Ann vertelt dat haar lichaam na het krijgen van drie kindjes in drie jaar niet meer in de vorm terug ging waarmee ze wel gewend was om in badkleding te verschijnen!


Zowel borsten als haar buik bleven fors, met als gevolg dat ze, voor haar gevoel, geen geschikte badpakken meer kon vinden. Reden om het probleem zelf aan te gaan pakken.  Samen met een vriendinnetje ging ze de uitdaging aan en ontwierp wat zij noemt de Dresskini.


Wat maakt de Dresskini zo bijzonder? Het bovengedeelte valt los in een A-lijn. Een buikje en/of maagje worden mooi verborgen. 


De slip is extra hoog en reikt tot aan de navel. Hiermee wordt voorkomen dat het broekje afrolt. Bovendien zijn de slips dubbel gevoerd voor een extra ondersteuning van het buikgedeelte


Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over je figuur en kan je meer genieten van het strand en zwembad. 


Bij de Dresskini’s zijn ook bijpassende tunieken (kaftans) verkrijgbaar. Zo blijf je helemaal in stijl!
Wat is het verschil tussen een tankini en een Dresskini?


Een tankini is een tweedelig zwempak voor dames, voor het eerst op de markt gekomen rond 1990. Het is een tussenvorm tussen de bikini en het eendelige zwempak.


Een Dresskini is ook een tweedelig zwempak maar met een langer bovendeel dat over het kruis valt en een hoge slip.


Het bovendeel zit losser om het lichaam. Gaat dit dan niet omhoog in het water?


De A-lijn zorgt ervoor dat de top niet gaat drijven wanneer je gaat zwemmen. De binnenzijde van de top heeft een BH top, met voorgevormde cups. 


Tot welke cupmaat is de Dresskini geschikt?


De cups zijn geschikt voor cupmaten C tot F. Het is mogelijk om de top ook te dragen met een G of H cup maar dan adviseren we om een model Dresskini te kiezen met verstelbare bandjes (Black Saffier, Maxima). 

Is het decolleté niet te hoog?


Er zijn Dresskini’s met een ronde hals ( model p, die ook  geschikt zijn voor dames met een prothese. Andere modellen hebben een mooie V-hals.
Maten


BELANGRIJK;


Meestal kies je een zwempak een maat kleiner omdat na verloop van tijd de rek eruit gaat. Bij de Dresskini is het belangrijk dat het buik-en ruggedeelte los hangt dus is het niet verstandig deze te klein te kiezen. Kom gerust eens passen en overtuig jezelf van het resultaat. 


Dresskini is te koop bij Sally Mode en kost €139,95, de kaftans kosten €59,95. 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »