+31 (0)45 5271606

Kipfilet of Halleluja armen?

Kipfilet of Halleluja armen?

In onze zaak komen dagelijks dames die de achterkant van hun bovenarmen niet mooi vinden. Mouwloos is uit den boze. Nee er moet beslist iets over heen!
Waar komt het nou vandaan dat zoveel vrouwen klagen over hun bovenarmen?
Zijn onze bovenarmen dan echt zo lelijk? Om het te tonen worden altijd de armen in een hoek van 90 graden omhoog gehouden zodat de zwaartekracht inderdaad 100% zijn werk doet.

Lopen wij dan echt zo rond? Met onze armen in deze positie? Nee toch? Meestal hangen onze armen gewoon tegen het lichaam en dan is er plotseling veel minder deining!


Wiebelen alleen de armen bij vrouwen met een maatje meer? Nee hoor want laatst zag ik een reportage met onze superslanke koningin Maxima. Zij zwaait natuurlijk veel en vaak en mij viel op dat haar armen al net zo meewiebelden.

En het rare is dat (bijna) alle klanten het hebben over hun “kipfilets”! Ik heb geen idee waar dat vandaan komt.  Lijken onze enigszins verslapte triceps dan inderdaad op zo’n blote kale kipfilet?

Op Internet vond ik een heleboel tips om die zogenaamde kipfilet armen te trainen om “het zwabberen” tegen te gaan! Ik heb geen idee of dit lukt, maar wie het wil proberen wens ik veel succes.

Zelf hoef ik gelukkig niet zo vaak te zwaaien als onze koningin en sluit ik me liever aan bij mijn klant die  vertelde dat zij kipfilets zo afschuwelijk vond klinken. Zij noemde haar slappe armen liever “hallelujah “armen. En ook al verandert er niets in de praktijk, ik vind het in ieder geval een stuk sympathieker klinken.

Dus dames mouwloos mag en kan!

HALLELUJAH

Reacties

  1. y.meesters y.meesters

    Ik zou de kipfiletjes graag kwijt willen marktplaats gaat moeilijk , maar elke dame heeft een "foutje" accepteren kost minder energie en
    Heeft positieve werking .Ze gaan er niet mee weg maar met kleding van sallymode kan je veel verbloemen door de tips en adviezen die ze geven op te volgen....niet verplicht maar goede raad kost geen geld .......grtjes y.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »