+31 (0)45 5271606

Passende kleding en kleding die past

Passende kleding en kleding die past

Toen ik een puber was had ik wat je nu noemt, een grote maat. Voor jongeren was er in die tijd gewoon geen leuke grote maten dameskleding te vinden.

Dat principe bestond toen nog niet. Daardoor was ik aangewezen op, wat ik noemde, “oude vrouwtjeskleren”. Meestal leek het op een schort of overgooier van mijn moeder. In mijn twenties had ik weliswaar een acceptabele maat 42, maar die is allang veranderd in enkele maatjes meer.
 

Inmiddels is het gelukkig niet meer moeilijk om kleding in de grote maten te vinden. Kleding die modern is en een goede pasvorm heeft. Bij een maatje meer is het nu eenmaal niet zo dat kleding alleen maar in verticale en horizontale richting groter moet zijn. Het gaat er bij grote maten om dat de vorm van een voluptueuze vrouw gevolgd wordt en dit tot en met de allergrootste maat. Rondingen en naden op de juiste plaatsen. Hier en daar wat extra rimpeltjes in de stof, een splitje aan de zijkant of een A-lijn doen wonderen. Gelukkig dat er ontwerpers en merken zijn die dat goed begrijpen.
 

Belangrijk is dat de kleding  past! Niet te klein maar ook niet te groot. Het maakt hierbij niet uit of je maat small hebt, large, extra large of groter.
 

Maar het allerbelangrijkste van alles is toch wel dat je jezelf prettig voelt in de kleding die je kiest! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »