+31 (0)45 5271606

Over onze merken

Chalou:
De collectie van Chalou wordt  in Duitsland ontworpen en ontwikkeld. Chalou is een gevarieerde collectie die veel vrouwen aanspreekt en zich richt op de moderne vrouw met maat 38 tot en met 60. De artikelen van Chalou hebben een goede pasvorm en de maten die vermeld staan zijn de echte maten en geven weinig speling.

Sempre Piu:
Sempre Piu is een levendige trendy collectie. Zij biedt  een evenwichtig mengsel van casual artikelen en trendy highlights. Sempre Piu biedt maat 40 tot en met 60 en soms zelfs tot maat 64. De artikelen van Sempre Piu hebben een prettige prijs-kwaliteit verhouding. De maten vallen ruim.

Mona Lisa:

Mona Lisa biedt de maten 42 tot en met 60. Het is een mode in aansprekende kleurenthema’s. Deze zijn weer oneindig en perfect met elkaar te combineren. Mona Lisa wordt ontworpen op een wijze dat bepaalde zaken van het figuur goed verdoezeld kunnen worden. De maten zijn de echte maten die staan vermeld maar soms ruimvallend.

Doris Streich:
Doris Streich stelt dat de hedendaagse vrouw modebewust is en in haar hart altijd jong blijft. Dit will zij graag uitstralen. De vrouwen zijn modern, hebben stijl en waarderen het draagcomfort van deze mode. Het motto van Doris Streich is trends in fijn te dragen vormen omzetten. Van sportief tot elegant en decoratief. De maten vallen soms smal uit.

KjBrand:
KjBrand is een sportief geinspireerde collectie van hoogwaardige materialen en duurzame kwaliteit. Zij bieden maat 38 tot en met maat 58 in het middelklasse prijs segment. Met name de broeken hebben een zeer goede pasvorm. Belangrijk zijn de combinatiemogelijkheden van de kleuren en dessins. Hierdoor kan de klant haar kleding flexibel samenstellen.

Carleoni:

Carleoni laat zich in haar ontwerpen inspireren door wat de vrouw wil en kan uitstralen in haar eigen bijzonderheid. In haar ontwerpen heeft Carleoni een eigen handschrift dat zich laat kenmerken als stijlvol, vrouwelijk en confortabel en aansluit bij de belevingswereld van de vrouw van nu. Dit vertaalt zich in de keuze van stofkwaliteiten, maar ook in de fit en zitkwaliteit van de Carleoni kleding.

Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »