+31 (0)45 5271606

Verzenden & retourneren

Verzendinformatie

Dagelijks worden de bestellingen van de webshop verwerkt. Dit met uitzondering van zondag. U kunt uw bestelling in Nederland onder normale omstandigheden binnen 2-3 dagen bij u thuis verwachten. Dit wanneer er vóór 15.00 uur is besteld. Voor bestellingen buiten Nederland geldt de indicatie van 5 tot 7 werkdagen. De goederen reizen in uw opdracht en daarom voor uw rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijtraken van poststukken.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €8,00. De verzendkosten zijn gratis over €50,00, behalve bij grote aanbiedingen. Voor verzendingen buiten Nederland, maar binnen de EG bedragen de kosten tussen €15,00 en €21,00 afhankelijk van het land van bestemming.

Ons logistieke systeem staat helaas geen rembours zendingen toe.

Retourneren

Wanneer het product u niet bevalt kunt u het tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. Hiervoor gelden de onderstaande regels:

  • De pakbon van uw bestelling is bijgevoegd en daarop aangekruist welk item u retourneert en met welke reden
  • De kleding is niet gedragen, niet gewassen, onbeschadigd en de kaartjes hangen er nog aan
  • U heeft de retourzending voldoende gefrankeerd.

Wij attenderen u erop dat de kosten van retourneren voor uw rekening zijn. Onvoldoende gefrankeerde post verrekenen wij met uw tegoed. Gedragen kleding zijn wij genoodzaakt aan u terug te sturen. Zorg er aub voor dat het pakket dat u terugstuurt goed gesloten is en blijft tijdens verzending.

Wil u het artikel ruilen?

Als u hetzelfde artikel wil hebben maar in een andere maat, stuur ons dan vooraf een bericht. Wanneer wij het artikel in voorraad hebben laten we u dat direct weten.

Wilt u een ander artikel dan verzoeken wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Het adres waar u het pakket heen kan sturen:

Sally Mode
Bergerweg 61
t.a.v. unit 3029
6135 KD Sittard
Nederland

 

Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »